Coaching

“Lasa-ma sa te scot din apa ca sa nu te ineci” spuse maimuta prietenoasa , in timp ce il aseza gentil pe pestisor in iarba>. Daca ai simtit cateodata sau de mai multe ori ca recomandarile altora nu ti se potrivesc, te invit sa le descoperi pe ale tale!

Cred foarte mult ca solutiile sunt la tine! Cred ca ai resursele pentru a face un progres in directia dorita!

Daca si tu crezi asta, te pot insoti intr-o calatorie de descoperire a acestor solutii si resurse, folosind abordarea Solution Focus. Plecam de la ceea ce iti propui tu sa obtii. Si e ok si daca nu stii, putem sa descoperim asta impreuna;)  Abordarea Solution Focus este una conversationala, bazata pe ascultare, adresare intrebari, reflectare. Ea se imbina foarte bine cu miscarea, de acea unele sesiuni implica exercitii de explorare prin miscare.

O intalnire de coaching dureaza de obicei o ora. Prima intalnire este de cunoastere si calibrare, pentru a ne putea da seama daca avem “chimie” pentru a lucra impreuna.

Mai multe despre abordarea Solution Focus  si scoala de coaching pe care am absolvit-o, gasesti la acest link: http://www.solutionsurfers.ro/

Daca esti curios/curioasa sa descoperi cum functioneaza si, mai ales, cum te poate ajuta coaching-ul orientat pe solutii, te invit sa ma contactezi!

Go Top